Volim ljude koji nisu za svakoga, još više volim mesta koja nisu za svakoga.

Najteže mi pada odgovor na to da vam kažem nešto o sebi. Ne znam gde bih počela a još manje gde bih završila. Zato neću ni pokušavati, nešto ćete zaključiti i sami. Jednom prilikom sam morala, pak, da se izjasnim šta sam to ja pa sam sve svoje bivstvovanje formulisala u sklopu definicije „prirodnjak zarobljen u telu digitalca“ ili obrnuto, u zavisnosti od uloge koju igram u toku dana.

Nikada nisam planirala da imam blog, ali eto nikad ne reci nikad. Na ovim stranicama možda će se pronaći i nešto od stručnijeg sadržaja iz branše ali prvenstveno ovo je sažetak mojih i naših akcija po Srbiji i šire. Većinom se radi o putovanjima u ličnoj režiji, najčešće su to jednodnevne ili vikend akcije a pronaći će se i neka ozbiljnija organizacija puta.

Nikada ne mirujem pa i kada putujemo negde uvek pravim plan puta koji će nam omogućiti da obiđemo što više lokacija. Odlučila sam da krenimo od upoznavanja sopstvenog dvorišta pa ćemo lako osvajati nepoznato.

Kako nisam preterano ekstrovertna osoba, sam ovaj blog je moj pokušaj da prevaziđem sopstvenu granicu zone komfora a ukoliko neko bude imao koristi od mog opisa nekog mesta, biće mi to najveća nagrada.

Iako bih se odmah prepoznala u ulozi istraživača i fotografa, kao i većina nas dane provodim za računarom pa zato pokušavam slobodno vreme da iskoristim na najbolji i najpametniji mogući način – odlaskom u prirodu!